0
Dejvis kup

FOTO: TSS

SRBIJA SE SPREMA ZA BRITANCE: Novak Đoković je odradio prvi trening u Malagi! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 21.11.23 u 19:50

Đoković odradio prvi trening

Najbolji teniser Srbije i sveta svih vremena, Novak Đoković, odradio je prvi trening u Malagi. Posle slavskog ručka, koji je proveo sa porodicom došao je da se priključi saigračima u želji da AIR Serbia Dejvis kup reprezentacija Srbije ponovo osvoji „salataru“.

Počeo je u teretani, gde mu je društvo pravio i Miloš Raonić, koji je u tim trenucima doneo prvi trijumf Kanadi protiv Finske, pa se u Malagi pričalo samo na srpskom jeziku.

FOTO: TSS

Na teren je izašao da odemri formu protiv Filipa Krajinovića, i videlo se da najboljem teniseru sveta mini pauza posle osvajanja Završnog mastersa u Torinu nije uopšte naškodila.

Koliku je pažnju privukao, najbolje ilustruje podatak, da je u toku drugog singl meča Kanada – Finska na 10 minut otvorenog dela treninga AIR Serbia Dejvis kup reprezentacije Srbije došlo skoro 30 kamermana i fotoreportera.

AIR Serbia tim Srbije sutra u 13.30 časova će se prvi put pojaviti pred medijima u Malagi, što ćete moći da pratite uživo na Instagram nalogu Teniskog saveza Srbije. Planirano je i druženje sa fanovima u Fan zoni centra u Malagi.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Davis Cup (@daviscup)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter