2
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Aleksandar Nikolic Hall on March 08, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZANU ZNATNO OLAKŠAN POSAO U ISTANBULU: Efes bez trojice ključnih igrača dočekuje crno-bele!

Objavljeno: 21.11.23 u 11:48

Košarkaši Partizana se pripremaju za izazovni meč protiv Anadolu Efesa u okviru 10. kola Evrolige, dok iz turskog tima stižu potencijalno ozbiljne vesti o zdravstvenim problemima.

Trener Efesa, Erdem Džan, izjavio je da se ekipa suočava s ozbiljnim povredama ključnih igrača, uključujući Šejna Larkina, Elija Brajanta i Tibora Plajsa.

Dolazimo iz napornog rasporeda. Odigrali smo 2 utakmice u gostima. Izgubili smo 3 igrača zbog povrede. Šejn Larkin, Elijah Brajant i Tibor Plejs imaju ozbiljne povrede. Pokušaćemo da ovo prenesemo u Evroligu na pozitivan način, ali dok igramo ovde, trudićemo se da damo sve od sebe ne razmišljajući o ovim nedostacima – rekao je trener Efesa nakon poslednje utakmice u turskom prvenstvu.

Posebno zabrinjavajuća je informacija da će Larkin morati na operaciju prsta kako bi postigao potpuni oporavak. Ovo predstavlja izazov za turski tim, ali trener ističe da će ekipa dati sve od sebe na terenu, ne gubeći fokus uprkos odsustvu ključnih igrača.

Partizan ima priliku iskoristiti situaciju i pokušati ostvariti povoljan rezultat u ovom duelu. Utakmica će biti prilika za proveru trenutne forme obe ekipe i mogućnosti Partizana da iskoristi eventualne slabosti protivnika.

Standings provided by Sofascore
4
2

2 Komentara

  1. Bez Larkina Efes je znatno slabiji,posebno u napadu. Brajant ne igra vec tri meca a Plajs nije ni bitan igrac,nije u prvih pet, samo pristojna zamena. Da je Partizan kompletan mogli bi govoriti da je to velika prednost za nass klub, ali i dalje Efes ima mnogo jaku ekipu, tako da se ne treba zavaravati. U svakom slucaju, sa igrom koju je pokazao u Ljubljani,Partizan ne moze mnogo ocekivati. Bez Pantera, Avrama i Trifketa…hm, pa mislim da su po hendikepima iz povreda tu negde. Iskreno, ima neke nade sa ovom informacijom, ali da bi dobio Partizan mora mnogo bolje izgledati nego u SLoveniji
    *Cvetko, idi u predgradje pa ocajavaj!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter