0
Fudbal

FOTO: Twitter/Barcelona

„LAST DANCE“: Ovo će biti možda i poslednji sudar Mesija i Ronalda!

Objavljeno: 21.11.23 u 18:55

Fudbalski fanatici su ovo čekali

Fudbalski svet se sprema za novo uzbudljivo poglavlje u rivalstvu između dva najveća fudbalska imena današnjice – Lionela Mesija i Kristijana Ronalda. Ovoga puta, meč će se odigrati u sklopu prijateljskog kupa Rijad Sizon, u februaru naredne godine, kada će Al Nasr sa Ronaldom na čelu dočekati Inter iz Majamija sa Mesijem.

Ovaj nezaboravan susret, zakazan za Rijad, predstavljaće deo prijateljskog kupa koji će okupiti vrhunske klubove iz različitih delova sveta. Osim Al Nasra i Intera, učešće su potvrdili i Al Hilal, klub koji predvode srpski reprezentativci Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović.

Dosadašnji duel između Mesija i Ronalda bio je izuzetno zanimljiv, sa 36 odigranih mečeva. Mesi je zabeležio 16 pobeda, dok je Ronaldo ostvario 11 trijumfa. Ovaj nesumnjivo atraktivan susret u Rijadu donosiće navijačima fudbalski spektakl i priliku da prisustvuju susretu dva najveća fudbalska virtuoza u poslednjoj deceniji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter