0
Evroliga
Jago Dos Santos - Bruno Kaboklo

FOTO: Starsport

JAGO I KABOKLO SVE IZNENADILI: Brazilci objavili identičnu fotografiju na Instagramu! (FOTO)

Objavljeno: 21.11.23 u 18:33

Neobičan potez igrača Zvezde i Partizana

Košarkaški svet u Srbiji uzbuđen je pred ovosedmična gostovanja Partizana i Crvene zvezde u Evroligi, a posebno je interesantna novina da oba kluba sada imaju po jednog Brazilca u svom sastavu – Jago dos Santos Mateus u crveno-belom dresu i Bruno Kaboklo u crno-belom.

Ovi prijatelji i reprezentativci Brazila zajedno su zapaženo nastupali na prethodnom Svetskom prvenstvu, gde su privukli pažnju svojom izuzetnom igrom. Ovog petka, i Zvezda i Partizan će se osloniti na njihove sposobnosti u mečevima protiv Anadolu Efesa i Olimpije Milano.

Zanimljivo je primetiti da su Jago i Kaboklo, gotovo sinhronizovano, na svojim Instagram profilima objavili identičnu fotografiju koja prikazuje igrača konzole kako se naginje unapred, uz natpis „Igra tek sada počinje“. Ova poruka može se tumačiti kao njihova zajednička predanost i motivacija za nove izazove u evropskim klupskim takmičenjima.

FOTO: Printscreen/Instagram
FOTO: Printscreen/Instagram
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter