0
Fudbal

FOTO: KK Crvena zvezda

IZRAELCI SE JOŠ JEDNOM ZAHVALILI SRBIJI: Pet izraelskih klubova svoje mečeve kao domaćini igraju kod nas

Objavljeno: 21.11.23 u 08:20

U Izraelu su sva sportska takmičenja u privremeno prekinuta od 7. oktobra.

Izraelski ministar kulture i sporta Miki Zohar zahvalio se našem ministru sporta i omladine  Zoranu Gajiću na podršci i gostoprimstvu Srbije izraelskim sportskim klubovima u ovom teškom i tužnom vremenu za njihov narod.

Tri košarkaška i dva fudbalska kluba iz Izraela svoje utakmice u evropskim takmičenjima igraju u Srbiji, jer su u Izraelu sva sportska takmičenja u privremeno prekinuta od 7. oktobra.

U Srbiji će kao domaćini nastupiti fudbaleri Makabija iz Tel Aviva i Makabija iz Haife. Takođe, u Beogradu su domaćini košarkaši Makabi Tel Aviva, Hapoel Jerusalima, a za dva dana prvu utakmicu odigraće Hapoel Tel Aviv.

Predstavnici izraelskih klubova veoma su zadovoljni brzom reakcijom srpskih državnih organa, koji su na molbu Izraelaca, odobrili da košarkaši i fudbaleri iz pet izraelskih klubova svoje mečeve kao domaćini igraju u Srbiji, što su prihvatili UEFA i EUROLEAGUE Basketball.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter