2
Fudbal

FOTO: Starsport

ENGLEZI OZBILJNO POTCENILI SRBIJU: Mediji sa Ostrva hoće da njihova selekcija izvuče Orlove na žrebu!

Objavljeno: 21.11.23 u 17:20

Nadamo se da će se opeći

Engleski mediji već analiziraju potencijalne protivnike za svoju reprezentaciju uoči žreba za Evropsko prvenstvo koji će se održati 2. decembra u Hamburgu. „Skaj sport“ je identifikovao Srbiju kao poželjnog protivnika iz četvrtog šešira, ocenjujući da bi to bio najbolji scenario za Englesku.

Prema prognozi, najpoželjniji žreb za Englesku bio bi sa selekcijama Albanije, Slovenije i Srbije. Ovaj sastav bio bi poželjan za engleski tim koji se nada lakšem prolasku kroz grupnu fazu.

S druge strane, najteži scenario bio bi suočavanje sa ekipama Danske, Holandije i Hrvatske. Ove ekipe, smatraju u „Skaj sportu“, predstavljale bi ozbiljan izazov za engleski tim.

Reprezentacija Srbije, koja se plasirala na Evropsko prvenstvo prvi put posle 24 godine, nalazi se u četvrtom šeširu, a zvaničan žreb će otkriti sve potencijalne rivale 2. decembra.

17
9

2 Komentara

  1. Pitam se pitam zašto baš nas priželjkuju?
    Pa verovatno zato što smo bulja najveća.
    Možda zato što nam u odbrani igraju panjevi..
    Možda zato što Falji Ramadani sastavlja tim..
    Možda zato što je Nedimović raspali tu a ne najveći štoper i ljudina Vidić..
    Možda zato što je prepotentni Pigzi selektor..

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter