0
Evroliga

head coach Ergin Ataman Efes v Crvena Zvezda during the Euroleague match at Sinan Erdem Sports Hall on October 07, 2022 in Istanbul, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ATAMAN NAJAVIO OSVAJANJE EVROLIGE: Turčin poručio navijačima da sigurno idu na F4!

Objavljeno: 21.11.23 u 22:19

Za sada igraju promenjivo.

Panatinaikos danas je predstavio novog sponzora, koji će sada biti deo zvaničnog imena tima – Panatinaikos Aktor, a prilikom predstave novog ugovora, govorio je i trener Zelenih, Ergin Ataman, koji puca na najviše moguće ciljeve.

-Čestitam našem administrativnom osoblju na ovom sjajnom sponzorskom partnerstvu s velikom kompanijom. Veoma je važno… Tražim još novca za pomoć (smeh). Trude se da nam pruže sve kako bismo izgradili sjajan tim. Partnerstva s velikim kompanijama veoma su važna. Oni razumeju vrednost Panatinaikosa i otvaraju put drugim kompanijama da dođu.

Veoma brzo, svi mečevi će biti rasprodati. Neka naši navijači rezervišu ulaznice za naredne utakmice, za plej-of, možda čak i za Fajnal-for. Borićemo se za titulu Evrolige – rekao je Ataman.

Panata je trenutno peti tim Evrolige, sa pet pobeda i četiri poraza u devet mečeva.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter