0
Evroliga

FOTO: Starsport

ZVEZDA EVROLIGE O TEODOSIĆU: „Ubijao me je dok sam bio u Baskoniji!“ (FOTO)

Objavljeno: 20.11.23 u 15:55

Jasno mu je kakav kvalitet poseduje Srbin

Evropska košarkaška scena trenutno je pod snažnim uticajem serije utakmica u okviru Evrolige, a jedno od imena koja se izdvaja jeste srpski košarkaš Miloš Teodosić, koji se ovog leta vratio u Crvenu zvezdu.

Evroliga je prepoznala izuzetne partije Teodosića i odlučila da mu posveti „thread“ na Tviteru, ističući nekoliko ključnih trenutaka iz njegove igre protiv Fenerbahčea. Ovi potezi nisu prošli neprimećeno, a jedan od košarkaša koji je dao komentar je i Majk Džejms, jedan od najpoznatijih igrača Evrolige.

Džejms je, deleći svoje impresije na društvenoj mreži, istakao:

„Jedan od ‘onih’… Ubijao me je dok sam bio u Baskoniji.“

Ovaj simpatičan komentar Majka Džejmsa svedoči o poštovanju prema umeću i talentu Miloša Teodosića, koji je, izgleda, ostavio snažan utisak na svoje protivnike. Ovaj gest takođe budi sećanja na prethodne duele i rivalstva, dodatno začinjavajući košarkašku atmosferu u Evroligi.

S obzirom na rastuću pažnju koju Teodosić privlači, fanovi se s nestrpljenjem raduju daljim izazovima koje će doneti ovo takmičenje i nadaju se da će srpski plejmejker nastaviti briljirati na evropskoj košarkaškoj sceni.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter