0
Fudbal

FOTO: Starsport

VAŽNE VESTI ZA NAVIJAČE SRBIJE: FSS objavio sve detalje za one koji planiraju da bodre Orlove na EP!

Objavljeno: 20.11.23 u 15:33

Ključne informacije za fanove

Fudbalski savez Srbije nedavno je objavio informacije o prodaji ulaznica za ovaj prestižni događaj na zvaničnom sajtu. Prodaja ulaznica odvijaće se isključivo preko UEFA sajta (https://www.uefa.com/euro2024/), što znači da FSS neće direktno vršiti prodaju karata za EURO 2024.

Za kupovinu ulaznica koristiće se aplikacija UEFA Tickets, koju će nosioci ulaznica morati instalirati na svojim mobilnim telefonima. Proces registracije i apliciranja za ulaznice počinje 1. decembra i trajaće do 12. decembra 2023. godine. Važno je napomenuti da je ovo krajnji rok, te će svi zainteresovani morati aplicirati u navedenom periodu kako bi imali priliku da kupe ulaznice.

U januaru 2024. godine, UEFA će poslati mejlove sa detaljima za plaćanje, a nakon izvršenog plaćanja, dobiće se potvrda o plaćanju. Ulaznice će biti distribuirane putem UEFA Tickets aplikacije u maju/junu 2024. godine, a QR kod na ulaznicama pojaviće se oko 3 časa pre početka svake utakmice.

Svaki kupac ulaznica biće obavešten putem e-pošte o neophodnosti preuzimanja aplikacije UEFA Tickets i prihvatanju uslova i odredbi pre nego što pristupi svojim ulaznicama. Moguće je aplicirati za sve utakmice na turniru, pri čemu jedan nalog omogućava apliciranje za najviše 4 ulaznice po utakmici.

FSS planira objaviti više detalja o proceduri nakon žreba za grupnu fazu koji je zakazan za 2. decembar 2023. godine u Hamburgu. Navijači se već sada raduju ovom spektaklu, a prodaja ulaznica obećava dinamičan proces koji će dodatno začiniti fudbalsku atmosferu uoči EURO 2024. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter