0
Evrokupovi

FOTO: Starsport

SRBIJA SADA SAMO ČEKA ŽREB: Poznato kada će Srbija saznati rivale na EP u Nemačkoj

Objavljeno: 20.11.23 u 09:40

Osvajanje samo jednog boda moglo bi selekciju Srbije da košta pada u četvrti šešir

Konačno se i to desilo, san je postao java, reprezentacija Srbije se posle više od dve decenije plasirala na Evropsko prvenstvo 2024. godinE u Nemačkoj. Proklestvo koje nas je toliko dugo pratilo skinuo je Dragan Stojković Piksi koji je na poslednjem učešću našeg nacionalnog tima, tadašnju Jugoslaviju predvodio kao kapiten, a sada će biti u drugoj ulozi, ako naravno ostane na tom mestu.

Juče je Leskovac i stadion Dubočice bio poprište događaja i mesto istorije koja će se dugo pamtiti. ‘Orlovi‘ su u poslednjem kolu kvalifikacija kroz iglene uši uspeli da dođu do cilja, remizirali su sa Bugarskom 2:2.

Ipak, osvajanje samo jednog boda moglo bi selekciju Srbije da košta pada u četvrti šešir, ali kako bi saznali poziciju Srbije na žrebu moraćemo da sačekomo konačan kraj kvalifikacija.

Ono što je najvažnije, naš nacionalni tim je konačno uspeo da se domogne Evropskog prvenstva i 2. decembra će na žrebu u Hamburgu dobiti rivale u grupnoj fazi takmičenja.

Kuglice će se izvlačiti u zgradi Filharmonije na Elbi, a videćemo iz kog šešira će Srbija dočekati žreb. 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter