9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

SABRANA (NE)DELA ZEKA LEDEJA: Gospodar nesportskih poteza ponovo je ‘zaplesao’ u Stožicama i zamalo izazvao incident! (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.23 u 19:55

Hoće li neko konačno reagovati na ovo što radi krilni centar Partizana?

Cedevita Olimpija je večeras u Stožicama dočekala aktuelnog prvaka Jadrana, ekipu Partizana u okviru derbija kola ABA lige.

Gledali smo fantastičan duel put uzbuđenja i preokreta, ali i jedan ne preterano sportski momenat. Jaka Blažič je krenuo na polaganje, a Zek Ledej ga je vrlo nekontrolisano udario po licu i to u letu. Na svu sreću bek domaće ekipe nije doživeo povredu prilikom pada, a Ledej je za ovo dobio nesportski faul. Taj video možete pogledati – OVDE!

 

Da je ovo uradio bilo koji drugi igrač, moglo bi se reći da je slučajnost u pitanju, ali mi sada već više od dve sezone svedočimo čestim ‘ispadima’ Zeka Ledeja.

 

Od šutiranje Petruševa u međunožje, do onog faula sa leđa protiv Igokee, te slomljenog rebra Nikole Ivanovića, kao i povređivanja Gabrijela Deka.. Tu su još brojni primeri u kojima Zek Ledej pokazuje izrazito zabrinjavajuće ponašanje, jer nekim potezima zaista nije mesto na košarkaškim terenima.

200
29

9 Komentara

    • Dobro znamo da ne pratite sport pre toga Ledej dobio isti udarac sudije ne sviraju nista, medijska kuca pise a nije ni gledal utakmicu minirate srpski tim tako.

      4
      3
      Odgovori
  1. Definitivno, prljaviji igrac nije igrao na ovim prostorima. Svaka njegova odbrana je namera da se protivnik povredi. Prošle nedelje je tako nasrnuo na Tanaskovića, a prošle sezone je kao slučajno kolenom polomio rebra Džoniju Ivanoviću. Dečko je očigledno slabbo uračunljiv i treba ga skloniti na vreme dok nekoga nije nagrdio. Kazniti obavezno!

    25
    11
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter