0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA League

(POLUVREME) CRVENA ZVEZDA VODI PROTIV FENJERAŠA: Crveno-beli ubacili 52 poena Mornaru za sigurnih +13 na poluvremenu!

Objavljeno: 20.11.23 u 20:47

Nakon poraza od Olimpijakosa u elitnom evropskom takmičenju, Crvena zvezda se okreće regionalnim obavezama. U ponedeljak od 20 časova, tim sa Malog Kalemegdana dočekuje Mornar iz Bara u osmom kolu ABA lige.

DRUGA ČETVRTINA (52:37)

Tej Voler vraća Mornar na jednocifreni zaostatak! Američki bek igra sjajno, već je postigao dvocifren broj poena. Međutim, Crvena zvezda ne dozvoljava da njihova dvocifrena prednost nestane, brzom serijom od 7:0 ponovno stvaraju veliku prednost od 14 poena! Miloš Teodosić igra ključnu ulogu u dirigovanju igre ekipe Joanisa Sferopulosa, a nakon sjajne zakucavanja Simonovića, poentira i Dejan Davidovac. Odbrana Crvene zvezde nešto opada u ovom periodu, a nakon trojke Volera i poena Mareja, Mornar se vraća u igru.

PRVA ČETVRTINA (29:17)

Nemanja Nedović otvara meč sa dve asistencije! Prvo je uposlio Mitrovića, a zatim i Gijedraitisa. Crvena zvezda dominira na početku utakmice u Pioniru, uz šest poena Gijedraitisa. Mornar uspeva da se uključi u meč sa pet uzastopnih poena, Gavrilović postiže koš sa poludistance, a potom Vranješ pogađa trojku. Ipak, Zvezda održava dvocifrenu prednost, sa poenima Nedovića i Jaga. Kuzmić doprinosi sa poenima u reketu, dok Gijedraitis postiže svoju treću trojku za vođstvo od +12! Marko Simonović se ističe sa šest postignutih poena, čime Crvena zvezda dolazi do prednosti od +14.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter