0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

PARTIZAN U LJUBLJANI: Crno-beli hoće da prekinu niz loših rezultata protiv Cedevita Olimpije!

Objavljeno: 20.11.23 u 13:10

Šanse su na njihovoj strani, ali tradicija nije

Već dugi niz godina, svaki put kada Partizan gostuje Cedevita Olimpiji u Ljubljani, rezultati su u korist slovenačkog tima. Od fuzije Cedevite i Olimpije, Beograđani nisu uspeli da ostvare pobedu na gostujućem terenu. Na pet dosadašnjih susreta, crno-beli su svaki put napuštali teren bez pobede, a poslednji duel, odigran 30. maja 2023. godine, završen je rezultatom 95:83 u korist Cedevita Olimpije.

Danas će Partizan pokušati da prekine taj neugodan niz, ali predstojeći susret neće biti lak, posebno imajući u vidu da već beleže dva poraza u ABA ligi. Pored toga, istorijski podaci sugerišu da Ljubljana nije srećna destinacija za crno-bele.

Bukmejkeri su postavili kvote u korist Partizana, dajući im šansu od 72,5% za pobedu, dok je pobeda Cedevita Olimpije procenjena sa 27,5% šanse. Ove kvote su značajno promenjene u odnosu na prethodne dane, kada je Partizan bio još ubedljiviji favorit.

Iako su bukmejkeri prvobitno procenjivali trijumf Partizana kvotom 1,25, ta kvota se sada penje na 1,38. Sa druge strane, pobeda Cedevita Olimpije prvobitno je bila procenjena kvotom 3,70, dok sada iznosi 2,90.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter