3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA

PARTIZAN PROKOCKAO DVOCIFRENU PREDNOST: Cedevita Olimpiji proradio šut za tri poena! (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.23 u 18:17

Izuzetno dobar duel za sada u Ljubljani.

Ekipa Cedevita Olimpije u okviru ABA lige večeras je dočekala Partizan. Tradicionalno neugodno gostovanje za tim Željka Obradovića, što je bio motiv više da dobro odigraju.

Veliki favoriti bili su ‘crno-beli’, koji su većim delom prve deonice imali prednost. Daleko najbolji pojedinac u momentima kada se prednost gradila bio je Bruno Kaboklo, koji je u potpunosti ‘zaključao’ reket svog tima.

 

Delovalo je da domaći košarkaši nemaju apsolutno nikakvo rešenje za protok lopte ‘crno-belih’, pa su tako gosti početkom druge deonice otišli na devet poena prednosti.

Ipak, na krilima vidno razigranog Jake Blažiča, domaćin je uspeo da se spusti na tri poena zaostatka, nakon čega je Obradović tražio tajm-aut. Ništa to nije pomoglo gostima, jer su već u sledećem napadu primili novu trojku, te stigli do izjenačenja, da bi ubrzo potom i poveli.

Samo trojkama Cedevita Olimpija održavala je egal sa Partizanom, pa je nakon prvog poluvremena rezultat bio 51:50.

 

0
2

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter