1
Domaći fudbal

from left Arandjel Stojkovic, Mihajlo Ilic, goalkeeper Aleksandar Jovanovic, Nikola Antic, Franck Kanoute and Kristijan Belic during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between IMT and Partizan at stadium FK Vozdovac (JNA) on September 03, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN OBJAVIO PLAN PRIPREMA: Evo šta će crno-beli raditi tokom pauze u prvenstvu!

Objavljeno: 20.11.23 u 13:33

Crno-beli će pokušati da pronađu potrebnu formu da bi nastavili sa dobrim rezultatima

Iako se jesenji deo sezone još uvek nije završio, fudbalski klub Partizan već je završio planiranje svojih zimskih priprema za početak 2024. godine. Klub će zadržati dobro poznatu bazu u Turskoj, tačnije u antalijskoj regiji, koristeći isto odmaralište kao i prošle godine, hotel „Suenjo“ u Beleku.

Pripreme će trajati od 18. januara do 2. februara 2024. godine, a tokom boravka, pored redovnih treninga, ekipa će odigrati i nekoliko kontrolnih utakmica. Spisak protivnika za ove prijateljske mečeve još uvek nije potpuno definisan, ali crno-beli imaju širok izbor opcija.

U narednim danima biće saopšteni detalji o broju kontrolnih utakmica, datumima i satnicama, uzimajući u obzir plan i program rada tima u Turskoj. Na listi potencijalnih protivnika nalaze se učesnici Lige šampiona, poput Šahtjora iz Donjecka, bivšeg kluba trenera Igora Duljaja, zatim slovenačkih Mure i Kopra, danskog Vejlea, kao i nekoliko ruskih timova i ekipa iz okolnih zemalja.

Očekuje se da će ovi prijateljski susreti pružiti priliku stručnom štabu da testira formu igrača i pripremi ih za izazove koji ih očekuju u drugom delu sezone.

5
0

1 Komentara

  1. a sta su to pripreme ,igranje skolice, ili preskakanje konopca, ne nego trcanje po snegu raditi sklekove i trbusnjake jacati telo da kad udjes u duel sve puca zatim sprintevi i onda dolaze rezultati ane ovako odes sa 50 vratis se sa 55 kila.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter