0
Košarka

FOTO: Valjevo LIVE

OPŠTA TUČA NA KADETSKOJ UTAKMICI U VALJEVU: Pobili se treneri, igrači, na teren ušli i roditelji! (VIDEO)

Objavljeno: 20.11.23 u 22:38

Ovome nije mesto u sportu.

Utakmica koja je trebala da predstavlja derbi grada u Međuregionalnoj košarkaškoj ligi za kadete, prerasla je u opštu tuču. Naime na susretu 5. kola pomenutog takmičenja između valjevskog Metalca i ekipe Radničkog VA, došlo je do ogromnog skandala.

Kako HotSport saznaje, pri kraju prve četvrtine, pri rezultatu 27:13 za Metalac, došlo je do verbalnog sukoba između dva trenera. Strateg gostujućeg tima, bio je nezadovoljan jednom sudijskom odlukom, na čiju je rekaciju trener domaćih sugerisao sudijama.

Ubrzo je došlo do kraće verbalne rasprave, nakon koje su oba trenera kažnjena sa po tehničkom greškom, a pošto se sve nastavilo, njih dvojica su isključeni sa meča.

Upravo kada su trebali da napuste teren, došlo je do koškanja i tuče. Tuču su započeli treneri, a kasnije je u izolovanom incidentu jedan igrač Metalca, zadobio i blagi potres mozga, nakon što ga je košarkaš Radničkog VA udario pesnicom u glavu.

U jednom momentu, sa tribina su na teren ušli i roditelji, neki od njih su učestvovali u sukobu, dok su pojedini sprečili da se sve ne završi sa znatno većim posledicama.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by VALJEVO – LIVE (@valjevo_live)

 

Policija je brzo stigla na lice mesta, napravljen je zapisnik, a biće pregledane i nadzorne kamere koje su čitav događaj snimile.

Obzirom da je u pitanju bila zvanična utakmica, očekuju se kazne KSS, o kojima će odlučivati Disciplinska komisija.

2
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter