1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

NEVOLJA NIKADA NE DOLAZI SAMA, OBRADOVIĆ POSLE PORAZA OD CEDEVITE PRIČAO O AVRAMOVIĆU: „Morao je u bolnicu“

Objavljeno: 20.11.23 u 20:17

Košarkaši Partizana doživeli su poraz u Ljubljani od Cedevita Olimpije rezultatom 95:91 u okviru 8. kola ABA lige.

Nakon meča, trener crno-belih, Željko Obradović, istakao je da je njegov tim odigrao neizvestan meč. Osim toga, otkrio je i šta se dešava sa Aleksom Avramovićem, ali dodatne informacije nisu navedene u datom sažetku.

– Čestitke Cedevita Olimpiji na pobedui. Mislim da je bila prilično izjednačena utakmica. Mislim da smo i mi imali šanse da dobijemo, ali smo odigrali zavrčnicu kako smo odigrali i poraženi smo. Neke stvari su nam se ponavljaju iz utakmice u utkamicu. U ranoj fazi smo ostali bez Alekse koji je otišao u bolnicu da se proveri, valjda mu je slomljen nos. Mnogo situacija, mnogo krvi, mnogo svega. Ali to je valjda sastavni deo igre – istakao je Obradović i dodao:

– Super je bila atmosfera. To je nešto dobro i za ABA ligu i za košarku. Hvala navijalima koji su ovde došli kao i svake godie. Na žalost, ne vraćamo im na pravi način i žao nam je zbog toga. Šta je tu je. ispred nas ima još mnogo utakmica.

Standings provided by Sofascore
4
6
1 Komentara
  1. Pokojni Žoci udara kmečalicu na max!
    Vućiće podaj još 15 milke dok ne umrem,nije dovoljno ovo do sad..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter