1
Evrokupovi

Branislav Nedimovic group G, UEFA EURO 2024 qualifying football match between Montenegro and Serbia on March 27, 2023. in Podgorica, Montenegro. (Photo by: Pedja Milosavljevic / DeFodi Images)

NEDIMOVIĆ POSLE PLASMANA NA EURO2024: Samo sreća na žrebu da nas pogleda

Objavljeno: 20.11.23 u 10:23

Žreb za grupnu fazu EP je 2. decembru u Hamburgu.

Potpredsednik Fudbalskog Saveza Srbije (FSS) Branislav Nedimović govorio je o plasmanu fudbalske reprezentacije na Evropsko prvenstvo 2024. godine.

Srbije posle remija protiv Brugarske 2:2 izborila kartu za EP, gde će biti učensik posle 24 godine.

„Mogli smo da pobedimo Bugarsku, ali pritisak je bio veliki. Bila je potpuno nova situacija, novi stadion. Vi očekujete da bude pet golova, a danas svi igraju fudbal. Sportski sektor će sve analizirati što se dešavalo“, rekao je Nedimović gostujući na TV Prva.

Žreb za grupnu fazu EP je 2. decembru u Hamburgu.

„Očekujem da nas sreća pogleda na žrebu. Važno je da smo na EP posle 24. godin. Mi ćemo dati sve odsd sebe da baza bude dobra, ada igrači budu zdravi i da pokušamo još jednom grupnu fazu. Plasman je veliki uspeh sma po sebi. četsitiam i sleketoru i igračima“, rekao je Nedimović. 

0
5

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter