0
Domaći fudbal

Uros Spajic, FK Crvena Zvezda promocija, 23.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MOĆNA PORUKA SPAJIĆA: „Borićemo se za Zvezdin grb u Ligi šampiona i pokušati da izborimo proleće u Evropi“

Objavljeno: 20.11.23 u 16:20

Šampiona Srbije čeka odlučujući meč protiv Jang Bojsa

Tokom reprezentativne pauze, fudbaleri Crvene zvezde marljivo treniraju, pripremajući se za izazove u Superligi Srbije, nacionalnom kupu i Ligi šampiona.

Iskusni štoper, Uroš Spajić, naglasio je značaj narednih utakmica i istakao ključnu ulogu podrške navijača u ostvarivanju ciljeva u nastavku sezone.

Uroš Spajić ističe da je pred Zvezdom zahtevan period s nizom važnih mečeva.

Pred nama je zahtevan ciklus utakmica, a trenutno koristimo pauzu da se što bolje pripremimo za sve što nam dolazi. Prvi susret pred nama je protiv Vojvodine u Novom Sadu, a potom nas očekuje i put u Bern na duel sa Jang Bojsom. U domaćem prvenstvu smo svesni da imamo imperativ pobede na svakom meču, te ćemo dati i više od maksimuma da završimo jesenji deo sezone na pravi način. Sa druge strane, borićemo se za Zvezdin grb u Ligi šampiona i pokušati da izborimo proleće u Evropi. Imamo još dve utakmice u najkvalitetnijem klupskom evropskom takmičenju. Nema dileme da uz kvalitet tima, zalaganje na terenu i veliku želju možemo do uspeha. Takođe, postoji zajednička želja da odbranimo duplu krunu i u skladu sa tim ćemo i pristupati utakmicama – rekao je stameni defanzivac.

Pamti mečeve pred punom Marakanom fudbaler rođen 1993. godine, te je odlično upoznat koliko podrška 12. igrača znači fudbalerima na terenu.

Znamo da navijači Crvene zvezde simbolizuju najbolju publiku na stadionu. Imamo neverovatnu podršku od njih, ne samo na našem stadionu, već i na gostujućim terenima. Verujem da ćemo u Švajcarskoj imati sjajan vetar u leđa, a potom dočekati Mančeser Siti pred prepunim tribinama. Sigurni smo i u podršku u prvenstvu, kao i da će protiv Vojvodine biti naš 12. igrač. Znam koliko je težak dres Crvene zvezde i kako se brane boje našeg kluba. Učinićemo sve da donesemo radost svim navijačima – zaključio je Spajić.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter