0
Evrokupovi

Foto: PSG/X

IGRAČI KOJI SU SE POVREDILI ZA VREME FIFA PROZORA BI MOGLI DO FINALA MUNDIJALA: Superstar PSŽ-a van terena do kraja godine!

Objavljeno: 20.11.23 u 22:03

„FIFA virus“, koji se odnosi na povrede fudbalera tokom reprezentativnih pauza, nastavlja da stvara probleme širom sveta

 

. Poslednji na listi povređenih igrača je mladi vezista Pari Sen Žermena, Voren Zair Emeri. Iako je zabeležio spektakularan debi za seniorsku reprezentaciju Francuske protiv Gibraltara, postigavši i gol, njegov trenutni uspeh zasenjen je povredom zgloba koju je zadobio tokom iste utakmice.

Emeri je postao žrtva grubog starta protivničkog igrača, Itana Santosa, u 16. minutu meča protiv Gibraltara. Iako je postigao pogodak, mladi vezista nije mogao da nastavi utakmicu. Medicinski pregledi su kasnije otkrili da je doživeo uganuće zgloba desne noge, što će zahtevati njegovo odsustvo sa terena do kraja godine.

Saopštenje Pari Sen Žermena potvrdilo je ovu informaciju, naglašavajući da će Voren Zair Emeri biti van terena do zimske pauze. Ova povreda pridružuje se sve češćim slučajevima povreda tokom reprezentativnih okupljanja, sa igračima poput Vinisijusa Žuniora, Eduarda Kamavinge, Gavija, Erlinga Halandea, Heung-min Sona i Alesandra Bastonija koji su takođe nedavno doživeli povrede. FIFA virus, kao neželjeni efekat reprezentativnih pauza, i dalje izaziva zabrinutost timova širom sveta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter