1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VLAHOVIĆ ODLUČAN: ‘Ovo treba da nam postane navika – Ne treba da budemo samo učesnici!’

Objavljeno: 19.11.23 u 19:25

Odlučni su naši momci u nameri da na Evropskom pokažu više nego na Svetskom prvenstvu.

Reprezentacija Srbije današnjim remijem protiv Bugarske – 2:2, obezbedila je direktan plasman na Evropsko prvenstvo u fudbalu. Izjednačujući pogodak za Srbiju postigao je Vlahović, ali je isti poništen zbog ofsajd pozicije. Ipak, to nije toliko važno, jer je Srbija do kraja uspešno poravnala i plasirala se na prvenstvo ‘Starog kontinenta’, a evo šta je Vlahović imao da kaže:

‘Imamo jako kvalitetnu ekipu i sigurno smo mogli da ovo rešimo ranije. Na kraju, najbitnije je da smo se plasirali na Evropsko prvenstvo i trebalo bi, kao što je kapiten Tadić rekao, da nam ovo postane navika. Imamo kvalitet, imamo dobru ekipu. Ne treba da budemo samo učesnici, nego da idemo na velika prvenstva kao ekipa koju durge reprezentacije gledaju kao dobrog i velikog rivala.’ – rekao je Vlahović i odmah potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Potrebno nam je pre svega iskustvo. Igraš jedno prvenstvo, pa preskočiš drugo, pa igraš jedno, pa preskočiš dva. Ovo će nam dati kontunitet. Imamo mladu ekipu pre svega. Najpotrebnije nam je iskustvo. Da znamo kada treba da se zatvorimo, kada da napadnemo, sve to dolazi sa iskustvom. Imamo ozbiljnog seltektora, starije igrače koji imaju ozbijne karijere i igraju već dugo zajedno, mi se trudimo da od njih pokupimo što više.’ – zaključio je napadač Juventusa.

1
0

1 Komentara

  1. Glupo je očekivati rezultate dok na za reprezentaciju igraju igrači koji sjede na klupi za rezerve u svojim klubovima ili su samo povremeno na terenu.Ko nije standardan u timu za koji igra nije ni za reprezentaciju ,uz sve to obrana nam je spora ,staromodna i ima obicaj da drzi loptu mjesto da je odasilja napred.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter