0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: printscreen/ ABA

TRENER MORNARA BEZ TRUNKE OPTIMIZMA PRED MEČ SA ZVEZDOM: Svaki njihov igrač može sam da nas dobije

Objavljeno: 19.11.23 u 22:25

Crnogorci poprilično uplašeni pred meč sa Crvenom zvezdom

Košarkaši Crvene zvezde igraju protiv Mornara u okviru 8. kola ABA lige, a gosti iz Bara stižu poprilično „uplašeni“, s obzirom na to da imaju tek jedan trijumf u dosadašanjem toku ovog takmičenja.

Mornar je do sada slavio saom protiv Krke i važe za jednog od favorita da ispadnu ove sezone, što je na neki način potvrdio i njihov trener, Mihailo Pavićević.

„O kvalitetu našeg narednog protivnika izlišno je govoriti. Crvena zvezda je sastavila možda i najjači sastav u svojoj dugogodišnjoj istoriji. Njihova spoljna linija je ubitačna! Bukvalno svaki košarkaš može sam da vas dobije“ – rekao je trener Pavićević, koji se potom oslonio i na činjenicu da u ovaj meč ulaze posle paklenog ritma.

„Oni u ovaj meč ulaze nakon paklenog ritma u Evroliga i naša nada leži i u tome da će Crvena zvezda zbog tog slobodnog dana biti malo rasterećenija.“

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter