0
Fudbal

FOTO: Starsport

DANAS NAKON NEDELJNOG RUČKA, CELA SRBIJA STAJE: Evo gde možete da gledate let Orlova na Evropsko prvenstvo i šta očekivati!

Objavljeno: 19.11.23 u 10:10

Možda i poslednji kvalfikacioni meč Piksija na mestu selektora.

Srbija u nedelju od 15.00 časova u Leskovcu dočekuje Bugarsku u duelu u kom bi bod značio plasman na Evropsko prvenstvo nakon gotovo četvrt veka neigranja na evropskoj smotri.

Ogromne šanse se daju Srbiji za pozitivan rezultat, a to se najbolje vidi kroz ponudu u kladionicama širom sveta, gde kvote na duplu šansu, odnosno 1X variraju od 1.03-1.05 što jasno govori o tome koliki su Orlovi favoriti.

Naime, bod bi garantovao učešće na turniru narednog leta u Nemačkoj, ali Crnoj Gori je neophodno i pored poraza naše zemlje, da u Mađarskoj šokira tu reprezentaciju, tako da možemo reći da su šanse za neodlazak na Euro 2024. godine gotovo ravne nuli.

Takođe je Dragan Stojković Piksi, selektor naše reprezentacije, najavio da neće odstupati od svog fudbala i filozofije, pa će tako vrlo verovatno Srbija biti prilično ofanzivna iako nam samo nedostaje jedan bod za plasman. Ipak, čvrsto verujemo da će u Leskovcu biti spektakl, nalik onom protiv Rumunije pre 14 godina.

Naravno, prenos leta Orlova i overu vize naših fudbalera za Evropsko prvenstvo možete gledati na prvom programu RTS-a, ali naravno i na prvom programu AreneSport, tačnije ArenaPremium 1.

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter