0
Evropske lige

Lazar Samadrzic (FOTO: Starsport)

SAMARDŽIĆ PRED TRANSFEROM KARIJERE: Srbin odlazi iz Udinezea, a za njega se otimaju dva velikana!

Objavljeno: 19.11.23 u 14:55

Najvažnije je da donese pravu odluku za njega

Lazar Samardžić, talentovani reprezentativac Srbije i trenutni član Udinezea, nalazi se na meti dva evropska fudbalska velikana, Intera i Juventusa, prema informacijama italijanskih medija. Kako se navodi, oba kluba su pripremila ponude za 21-godišnjeg vezista, ostavljajući mu slobodu da izabere svoju sledeću destinaciju u zimskom prelaznom roku.

Samardžić je bio blizu potpisa za Inter prošlog leta, ali je transfer propao u poslednjem trenutku. Ipak, interesovanje Neroazura nije splasnulo, a sada je mladi vezista suočen s izborom između Intera i Juventusa.

Očekuje se da će Samardžić doneti odluku u narednim nedeljama, a italijanski mediji sa nestrpljenjem prate razvoj situacije oko budućnosti talentovanog srpskog igrača.

Reprezentativac Srbije, koji je već stekao značajno iskustvo u Udinezeu, gde je započeo svoju seniorsku karijeru, sada stoji pred važnim korakom u karijeri. Izbor između Intera i Juventusa predstavlja priliku da se pridruži jednom od najprestižnijih klupskih timova u Italiji i Evropi.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter