9
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

RADE BOGDANOVIĆ IZNEO SVOJ STAV: ‘Mi smo provaljena reprezentacija, Bugari su nas provalili!’

Objavljeno: 19.11.23 u 18:16

Kao i uvek, bez dlake na jeziku.

Reprezentacija Srbije današnjim remijem protiv Bugarske – 2:2, obezbedila je direktan plasman na Evropsko prvenstvo u fudbalu.  Nakon plasmana, na RTS-u svoje mišljenje izneo je Rade Bogdanović:

‘Ja sam prokomentarisao na poluvremenu, ne znam šta su popili u svlačionici da tako izađu na teren.

Ali, ova reprezentacija je limitirana kvalitetom. Očekivanja su uvek jako velika, ali tu ima puno nedostataka u organizaciji, zato je tu uvek neki stres. Nigde nisam video da je nacija očekivala da ćemo da ‘sameljemo’ Bugare, ali nije ni čudo što je došlo do pada koncentracije, pa i taktičkih i tehničkih varijanti koje su prouzrokovale stres sa hepiendom.

FOTO: Starsport

 

Mi na svakoj važnoj utakmici dobijemo gol koji liči jedan na drugi. Protiv Švajcaraca, pa Crne Gore, pa večeras… Ne sme to da se dešava protiv velikih ekipa’.’ – rekao je Rade Bogdanović, te dodao:

‘Da ne bismo bili vreća za udaranje, moramo mnogo toga da promenimo. Bez obzira što akteri kažu da je danas postojao pritisak. Za Evropsko prvenstvo moramo baš dobro da se pripremimo, a sad na koji način, to je stvar selektora.

Govorili smo već da je ovaj sistem igre rizičan i provaljen. Mi smo provaljeni kao ekipa, Bugari su nas provalili.

Mi nemamo određene varijante kad te protivnik provali da upotrebiš neku drugu taktičku varijantu. Danas smo otišli, ali daleko od stila kao kad smo otišli na Mundijal protiv Portugala.’ – zaključio je Bogdanović.

272
13

9 Komentara

  1. MA KAKO DA NE DA NISU POVECAVALI BROJ UCESNIKA NA EP MI OPET NE BI VIDELI JEVROPU IGRAMO KO PILE BEZ GLAVE CIST SMOR

    10
    1
    Odgovori
    • Kad si ti pikao loptu na poljanče,zamišljao si sebe kao kralja fudbala..san ili java.Bice bolje Rade na proleće,a do tada da smo živi I zdravi.

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter