0
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Obradović (FOTO: Starsport)

OBRADOVIĆ PRED GOSTOVANJE U LJUBLJANI: ‘Ništa novo neću reći ako ponovim da energija i koncentracija tokom svih 40 minuta utakmice donose prevagu!’

Objavljeno: 19.11.23 u 16:20

Tradicionalno neugodno gostovanje za ekipu Partizana.

Partiza Mozzart Bet će se u ponedeljak, 20. novembra boriti za pobedu u 8. kolu AdmiralBet ABA ligi. Novo kolo regionalnog šampionata donosi gostovanje crno-belih u ljubljanskoj hali „Stožice“, gde će Parni valjak odmeriti snage sa domaćim sastavom Cedevita Olimpije.

FOTO: Starsport

Sutrašnji meč počinje u 17:30, a uoči polaska na put, trener Partizana Mozzart Bet Željko Obradović je izjavio:

„Pred nama je utakmica u Ljubljani, gde smo prošle sezone dva puta izgubili i gde tokom poslednjih nekoliko godina Partizan veoma teško dolazi do pobede. Cedevita Olimpija ima dobar tim, imaju dosta iskustva i sigurno nas čeka jako težak zadatak. Ništa novo neću reći ako ponovim da energija i koncentracija tokom svih 40 minuta utakmice donose prevagu. Tako će biti i sutra. A na nama je da učinimo sve kako bi te stvari bile na našoj strani“ – istakao je Obradović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter