0
Fudbal

FOTO: FSS

DŽAJIĆ NAKON PLASMANA NA EP: ‘Nema lakih protivnika!’

Objavljeno: 19.11.23 u 18:49

Ima razloga za zadovoljstvo.

Reprezentacija Srbije današnjim remijem protiv Bugarske – 2:2, obezbedila je direktan plasman na Evropsko prvenstvo u fudbalu. Odmah nakon utakmice svoje zadovoljstvo izrazio je Dragan Džajić, trenutno prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije:

‘Drago mi je da posle 24 godine Srbija ide direktno na Evropsko prvenstvo. Rekao sam i pre ovih kvalifikacija da nema lakih protivnika, to se i obistinilo, ali na kraju sve se dobro završilo. Čestitam svima, stručnom štabu i igračima. Šta je sad važno? Da na Evropskom prvenstvu napravimo jedan mali pomak na Svetsko prvenstvo i na sve ono što je odlika srpskog fudbala. Mislim da imamo dobre igrače, to može da bude još bolje nego u ovom trenutku. Verujem da će se raditi na tome i da ćemo sve učiniti da na neki način zbog onih ljubitelja koji iskreno vole uspehe reprezentacije, donesemo i veće uspehe nego što je to bilo do sada.’ – rekao je Džajić i potom dodao:

FOTO: STARSPORT

‘Moram da nagalasim još jednu stvar. Ove kvalifikacije i ovakve utakmice su veoma teške i psihološki, a s druge strane važno je da narod koji dolazi da nas gleda stekne poverenje u tim koji imate. Mi ćemo sigurno, odnosno stručni štab raditi na tome da se stvori jedan kult reprezentacije, da publika dolazi i da još veću podršku našoj reprezentaciji.’ – dodao je predsendik FSS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter