0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

ČEFERIN NIJE VEROVAO: „Kada mi je predsdnik rekao da će izgraditi pet stadiona mislio sam da to nije moguće!“

Objavljeno: 19.11.23 u 13:50

Srbija je napravila ozbiljan iskorak u infrastrukturi sportskih objekata

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, zajedno sa Aleksandrom Čeferinom, predsednikom UEFA, posetio je danas novoizgrađeni stadion „Kraljevica“ u Zaječaru. Nakon obilaska, Čeferin je podelio svoje utiske o stadionu i izrazio podršku razvoju fudbala u Srbiji.

Krasan stadion. Mi smo sa predsednikom razgovarali pre 3, 4 godine i rekao je da će da izgradi pet stadiona. Mislio sam da to nije moguće, rekoh političari. Vidim da stvari idu dobro. Sada je potrebno da klub uđe u prvu ligu. Čujem da je u četvrtoj – izjavio je predsednik UEFA.

Čeferin je naglasio važnost stadiona za dalji razvoj fudbala u Srbiji i predložio da sve ekipe igraju na ovom objektu, posebno za A reprezentaciju koja bi mogla održati manje značajne utakmice na ovom terenu.

U vezi sa predstojećim fudbalskim susretom Srbije, predsednik UEFA je istakao značaj utakmice, podsećajući na to da se Srbija, kao i Slovenija, poslednji put plasirala na Evropsko prvenstvo 2000. godine.

Veoma bitna utakmica. Srbija, isto kao Slovenija, se poslednji put plasirala 2000. godine. Bitna utakmica i neće biti laka. Zanimljivo – zaključio je Čeferin, iskazujući podršku Srbiji u njihovim sportskim naporima.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter