0
Domaći fudbal

From left Njegos Petrovic Filippo Falco Petar Stanic Richairo Zivkovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Crvena Zvezda Beograd, 19.09.2021. foto: Starsport.rs ©

ZVEZDIN PROMAŠAJ ODLAZI U JANUARU: Mnogi se pitaju zbog čega ranije nije napustio Marakanu!

Objavljeno: 18.11.23 u 16:33

Mnogo se očekivalo od njega

Filipo Falko, italijanski fudbaler koji je došao u Crvenu zvezdu tokom mandata Dejana Stankovića, nalazi se u situaciji gde nije deo planova srpskog kluba. Veza između Crvene zvezde i Falka je već duže vreme nestabilna, a krilni fudbaler je izgubio ulogu još tokom Stankovićevog vođenja tima.

Iako je Falko stigao u Beograd tokom 2021. godine i potpisao trogodišnji ugovor vredan preko 1.500.000 evra, njegovo prisustvo na terenu nije ostavilo dubok trag. Odigrao je 36 mečeva za crveno-bele, postigao šest golova i zabeležio četiri asistencije, ali je istovremeno osvojio četiri trofeja, uključujući Superligu i Kup Srbije. Falko je takođe učestvovao u četiri meča Lige Evrope, s dva nastupa u grupnoj fazi i dva u nokaut rundi protiv renomiranog Milana.

Prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Kaljariju, gde se suočavao s povredama. Nakon povratka u Crvenu zvezdu, ove sezone nije imao priliku igrati ni za jedan klub. Falko je promenio menadžersku agenciju, a prema informacijama iz Italije, želi raskid ugovora sa Crvenom zvezdom već u januaru. Nakon dobijanja slobode, planira potpisati za neki od italijanskih klubova koji su iskazali interesovanje za njega.

U međuvremenu, Falko je ostao aktivan na društvenim mrežama, gde je delio snimke i fotografije iz Beograda, gde je sprovodio individualne treninge, budući da nije bio u planovima ni Crvene zvezde ni drugih klubova. Ostaje da vidimo kako će se odvijati njegova budućnost nakon eventualnog raskida ugovora sa srpskim klubom.

7
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter