0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@RealSociedad

VREME JE ZA POVRATAK: Umar Sadik se nije naigrao u Sosijedadu, a sada se vraća na mesto uspeha!

Objavljeno: 18.11.23 u 16:55

Nova šansa za njega da se nametne

Umar Sadik, nigerijski centarfor koji je stigao u Real Sosijedad kao zvučno pojačanje, trenutno se suočava s izazovima u Španiji zbog teške povrede koja ga je zadesila i ograničila mu priliku za nastup u ovoj sezoni. Kako mediji u Španiji izveštavaju, postoji mogućnost da se Sadik vrati u svoj bivši klub, Almeriju, kako bi revitalizovao svoju karijeru koja je u slobodnom padu.

Nažalost, od dolaska u Real Sosijedad, Sadik nije uspeo da pruži očekivane doprinose zbog teške povrede koja ga je držala van terena veći deo sezone. Trenutno, čini se da ne dobija adekvatnu priliku u ekipi.

Almerija, s druge strane, izražava interesovanje za Sadikove usluge, s namerom da uz njegovu pomoć obezbedi opstanak u ligi. Iako Real Sosijedad nije ozbiljno razmatrao ponudu Almerije, spekuliše se da bi Sadik mogao napustiti klub već tokom zimske prelaznog roka.

U svom prethodnom angažmanu u Almeriji, Sadik je ostavio značajan trag. Došavši iz Partizana u transferu vrednom 9 miliona evra, za španski klub odigrao je 84 utakmice i postigao impresivnih 43 pogotka. Njegov doprinos bio je ključan u odvođenju tima u La Ligu. Pitanje ostaje kako će se situacija razvijati u narednim nedeljama i da li će Sadik ponovo kročiti na teren Almerije kako bi pomogao klubu u borbi za opstanak.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter