0
Fudbal

Aleksander Ceferin UEFA President meetings with Aleksandar Vucic President of Serbia on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VELIKO IME U LESKOVCU: Aleksandar Čeferin stiže na najvažniji meč Orlova u ovom veku!

Objavljeno: 18.11.23 u 18:55

Srbiju samo bod deli od plasmana na EURO

Fudbaleri Srbije se pripremaju za ključni trenutak u nedelju od 15 časova kada će odigrati meč poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a njihov protivnik će biti selekcija Bugarske. Ukoliko osvoje barem jedan bod u ovom susretu, Orlovi će izboriti plasman na prvenstvo Starog kontinenta, ostvarivši time podvig koji nisu ostvarili gotovo četvrt veka.

Poslednji put Srbija je učestvovala na Evropskom prvenstvu 2000. godine, a tada je u timu bio i sadašnji selektor, Dragan Stojković. Ovaj ključni susret, osim sportskog značaja, ima i istorijski predznak za srpski fudbal, a atmosferu dodatno podgreva činjenica da bi plasman na Evropsko prvenstvo bio prvi put u poslednjih četvrt veka.

Utakmici će prisustvovati predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, koji će podržati naše fudbalere u odlučujućem meču. Potvrđen je i dolazak predsednika UEFA, Aleksandra Čeferina, što dodatno ukazuje na značaj ovog susreta.

Važno je napomenuti da će srpski tim imati snažnu podršku s tribina, s obzirom na to da su karte za ovaj meč već rasprodate. Očekuje se da će navijači dati svoj doprinos stvaranju nezaboravne atmosfere na stadionu i pružiti podršku fudbalerima u ostvarivanju istorijskog uspeha. Cela zemlja s nestrpljenjem i uzbuđenjem iščekuje ovaj meč koji bi mogao obeležiti novu eru uspeha za srpski fudbal.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter