0
Ostali sportovi

FOTO: Screenshot

UROŠ MEDIĆ SPREMAN ZA NAJVEĆI UFC IZAZOV DO SADA: Kirgistanac kog su mnogi ‘zaobilazili’ biće tekst karijere za momka iz Budisave!

Objavljeno: 18.11.23 u 14:55

Zvezda u usponu.

Srpski MMA borac Uroš Medić noćas će se boriti u okviru UFC-ovog događaja u Las Vegasu. Njegov protivnik je promenjen svega par dana pred merenje, ali može se reći da je dobio težeg rivala nego što je prevashodno trebao da ima. U pitanju je kirgistanac Orolbaj, a evo šta je on imao da kaže na tu temu.

‘Iskreno, ne znam šta se dogodilo sa Parsonsom – niko mi ništa ne govori. Ne znam šta se tu izdešavalo. Nisu mi spomenuli ni zašto, ni kako, samo su mi rekli da je otkazao i to dan pre nego što je trebalo da doletim u Las Vegas. Javili su mi u ponoć između ponedeljka i utorka da su mi našli novog protivnika, iz Kirgistana.’ – rekao je Medić u razgovoru za Sport Klub i potom dodao:

 

‘To je normalno, nisam se previše uzbudio oko toga. Čak sam i razgovarao sa jednim drugarom o tome neposredno pre nego što se sve desilo. Rekao sam mu da se spremam za borbu razmišljajući da se moj rival možda čak ni ne pojavi. Eto, tako se i desilo. O Orolbaiju ne znam mnogo – samo ovo što sam stigao da pogledam na internetu. U pitanju je ‘grepler’, dobar rvač i mislim da je malo manji od mene. Pretpostavljam da će se u budućnosti boriti u kategoriji ispod – do 70 kilograma. Na nekima je bio čak i lakši od toga.’ – zaključio je popularni ‘Doktor’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter