2
Fudbal
Dragan Stojković Piksi

Serbia's head coach Dragan Stojkovic celebrates during Group G UEFA EURO 2024 qualifications football match between Serbia and Montenegro in Belgrade, Serbia, on Oct. 17, 2023. (photo by Pedja Milosavljevic)

SRBIJA MORA DA ODE NA EVROPSKO PRVENSTVO: Evo šta kažu kladionice o šansama naše reprezentacije, a one su ogromne!

Objavljeno: 18.11.23 u 10:38

Ukoliko se ova prilika ispusti, to bi bio najveći poraz u ovom veku.

Srbija u nedelju od 15.00 časova u Leskovcu dočekuje Bugarsku u duelu u kom bi bod značio plasman na Evropsko prvenstvo nakon gotovo četvrt veka neigranja na evropskoj smotri.

Ogromne šanse se daju Srbiji za pozitivan rezultat, a to se najbolje vidi kroz ponudu u kladionicama širom sveta, gde kvote na duplu šansu, odnosno 1X variraju od 1.03-1.05 što jasno govori o tome koliki su Orlovi favoriti.

Naime, bod bi garantovao učešće na turniru narednog leta u Nemačkoj, ali Crnoj Gori je neophodno i pored poraza naše zemlje, da u Mađarskoj šokira tu reprezentaciju, tako da možemo reći da su šanse za neodlazak na Euro 2024. godine gotovo ravne nuli.

Standings provided by Sofascore

 

2
2

2 Komentara

  1. Samo ako se dovede Strahinja Pavlović u red može se rqčunati na uspjeh ,neka igra kao u salzburgu jer ovako kako igra u reprezentaciji ne bi igrao u Salzburgu.Nije mi jqsno kako godinu dana to Piksi ne vidi ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter