0
ATP

Foto: Printscreen/YouTube

SINER U FINALU ZAVRŠNOG MASTERSA: Italijan čeka rasplet polufinala Novak Đoković – Karlos Alkaraz!

Objavljeno: 18.11.23 u 18:13

Veliki uspeh za tenisku nadu

Italijanski teniser Janik Siner nastavlja da briljira na domaćem terenu, jer je u polufinalu Završnog mastersa u Torinu ostvario spektakularnu pobedu nad Danilom Medvedevim rezultatom 2:1, po setovima 6:3, 6:7, 6:1.

Ovim trijumfom, Siner je ne samo postao prvi finalista ovog prestižnog turnira, već je i napravio izuzetan podvig pobedivši sve protivnike na putu do finala, uključujući i Novaka Đokovića, kojeg je jedva izbacio sa turnira.

Sinerova izvanredna forma na Mastersu u Torinu kulminirala je u pobedi nad Medvedevim, a prethodno je uspeo da savlada i Holgera Runea. Ovaj niz trijumfa čini ga prvim teniserom od 2003. godine, odnosno od vremena Rodžera Federera, koji je uspeo da se plasira u finale Završnog mastersa u Torinu, a da pritom pobedi na svakom meču tokom turnira, i to sve sa manje od 23 godine.

Sinerov uspon i impresivne pobede na ovom turniru ukazuju na sjajnu budućnost za mladog Italijana, nagoveštavajući potencijalno veliku karijeru. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter