0
Fudbal

FOTO: Starsport

SELEKTOR BUGARSKE PRED DUEL SA SRBIJOM: ‘Imaju fudbalere svetske klase!’

Objavljeno: 18.11.23 u 15:51

Oni nemaju šta da izgube.

Srbija se u nedelju od 15 časova sastaje sa reprezentacijom Bugarske u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Našem nacionalnom timu je potreban makar bod, mada je pobeda imperativ, jer u ovaj duel ulazimo kao realno veliki favoriti. Uoči tog duela za medije je govorio selektor Bugarske reprezentacije:

‘Stvari nisu dobre ni za koga ko je povezan sa bugarskim fudbalom. U četvrtak je jedino dobro što smo pokazali prvi korak – da pokažemo karakter. Ono što su momci pokazali je moglo da dobije bolji odgovor da nije bilo stvari koje su se desile van stadiona. Znali smo da će biti mirnog protesta, ali stvari su se promenile. Izvinjavamo se zbog onoga što se desilo.’ – rekao je Iliev, te potom govorio o reprezentaciji naše zemlje:

‘Srbija ima fudbalere svetske klase, ne govorim to samo iz poštovanja prema Srbiji. Želimo da pokažemo da smo živi, da pokažemo da ima na čemu da stojimo – ono što smo na momente pokazivali protiv Mađarske. U takvim utakmicama naš tim može da raste. Možemo stisnuti zube, pokazati karakter. Nadam se da će tako biti i sutra.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter