0
Košarka

FOTO: Twitter/MiamiHEAT

„SAMO ŽELIM DA IGRAM“: Jović otkrio koliko će se zadržati u razvojnoj ligi NBA

Objavljeno: 18.11.23 u 20:40

Jović se raduje povratku na parket

Majami Hit je danas i definitivno doneo odluku da Nikolu Jovića pošalje u razvojnu ligu. Spolstra smatra da će se on na taj način bolje pripremiti za povratak u NBA ligu posle povrede.

Naš mladi reprezentativac se samo raduje povratku na parket da radi ono što najbolje zna.

„Samo želim da igram! To je to. Hoću da dobijem bilo kakvu minutažu, da ostanem u ritmu, nikada se ne zna šta će biti (sa Majamijem). Možda će im trebati moja pomoć, nikada ne znate. Hoću da unapredim svoju igru, a ovi momci mi u tome pomažu. Čak i kada sam u razvojnoj ligi, deluje mi da je to dobro za mene“ – rekao je Jović, a prenosi Majami Herald.

Kada je upitan koliko misli da će se zadržati u razvojnoj ligi i da li ima neke druge planove, Nikola je imao spreman odgovor.

„Nekoliko utakmica. Osećam da će to biti dok Majami bude bio na gostovanjima, a da ću ja za to vreme biti u razvojnom timu. Kada su u Majamiju, biću sa njima i biću deo tima“ – pojasnio je Jović

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter