0
Fudbal

FOTO: Twitter/@FSSrbije

ORLOVI SPREMNI ZA BUGARE: Srbija odradila poslednji trening pred sutrašnji meč u Leskovcu! (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.23 u 19:50

Sutra će naši fudbaleri imati priliku da ispišu istoriju

Fudbalska reprezentacija Srbije marljivo se priprema za nadolazeći duel sa selekcijom Bugarske, a trening u hladnom Leskovcu dao je novu dimenziju izazovima s kojima se susreću naši reprezentativci.

Na terenu stadiona „Dubočica“, pojedini igrači su, ne obazirući se na hladnoću, istrcali na teren gotovo kao nindže, dok ni sam selektor Dragan Stojković nije bio imun na niske temperature i zatražio je rukavice od svog stručnog štaba.

Unatoč hladnoći koja je očigledno iziskivala dodatne pripreme, reprezentativci su vredno odradili trening u trajanju od 15 minuta, koliko im UEFA dozvoljava u prisustvu medija. Ovi dragoceni trenuci bili su posvećeni zagrevanju, omogućavajući igračima da postignu optimalnu radnu temperaturu pred ključni duel sa Bugarskom.

Nedeljni susret sa selekcijom Bugarske, zakazan za 15:00 časova, predstavljaće veliki izazov za našu reprezentaciju, ali posvećenost i trud na treninzima svedoče o ozbiljnom pristupu ekipa i želji za pozitivnim rezultatom. Fudbalska javnost s nestrpljenjem iščekuje odlučujući trenutak na terenu, a reprezentativci Srbije nastavljaju sa poslednjim pripremama kako bi bili spremni za važan susret na putu ka Evropskom prvenstvu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter