0
ATP

FOTO: Instagram/Screenshot/djokernole

NOVAK SE NAOŠTRIO ZA SINERA: Đoković najavio ludo finale u nedelju (FOTO)

Objavljeno: 18.11.23 u 23:50

Znam šta me čeka

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Završnog mastersa u Torinu, pošto je savladao drugog igrača planete Karlosa Alkaraza (6:3, 6:2).

Đoković je lako izašao na kraj sa svojim trenutno najvećim rivalom i igraće za titulu protiv Janika Sinera, a po završetku meča, Srbin je u izjavama na terenu blistao od zadovoljstva.

„Mislim da je ovo bio najbolji meč ove nedelje. Prva tri meča u grupi sam igrao tri seta, dosta sam se mučio u svakom. Bilo je lepo za promenu dobiti meč u dva seta, protiv izvanrednog igrača. Bio je u odličnoj formi. Vršio je pritisak, imao brejk šanse na startu, videlo se da je spreman. Uspeo dam da izdržim, na 4:3 sa novim loptama sam ga naterao na udarac više, izgrešio je. Posle toga sam odigrao perfektan meč, napravio va brejka, atraktivni poeni… Jako sam zadovoljan svojom igrom, nadam se da ću ponoviti ovo izdanje u finalu, ako ne i bolje“, rekao je Novak.

Svestan je šta ga očekuje u meču za titulu sa Janikom Sinerom, od kog je prethodno izgubio u grupnoj fazi.

„Janik igra sjajan tenis. Protiv najboljih igrača na ovom nivou igrati tako… Igrali smo u grupi, bilo je baš naelektrisano. Očekujem da bude i luđe sutra. To je finale. Bio sam u ovoj situaciji mnogo puta, znam šta sledi“, dodao je Đoković. 

 

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter