0
Fudbal

FOTO: Starsport

TOMOVIĆ ZA ITALIJANSKE MEDIJE GOVORIO O JOVIĆU I MILENKOVIĆU: ‘Šteta što to nije dobro ispalo!’

Objavljeno: 17.11.23 u 21:50

Za Firencu ga vežu lepe uspomene.

Nekadašnji reprezentativac Srbije i bivši fudbaler Fiorentine, Nenad Tomović je za italijanske medije govorio o svom periodu na Apeninima.

-Uvek pratim i ove godine su počeli odlično, šteta za tri uzastopna poraza. Ali to je jaka Fiorentina i i ove godine će biti dobro. Definitivno ću pamtiti gol koji sam postigao protiv Intera, bacajući se u publiku da slavim. Ali generalno imam samo pozitivna sećanja. Kada sam bio tamo, uvek sam se nadao da će stići jak bek, jer su na taj način preuzeli deo pritiska. od mene. Micah je stigao. Ričards i ja smo mislili da je to zaista sjajan udarac, onda se i on mučio kao i Bruno Gaspar – naveo je.

Govorio je o defanzivcu tima iz Firence, Nikole Milenkovića za kojeg je imao reči hvale.

-Po mom mišljenju, on igra na veoma visokom nivou već dve ili tri godine. Sećam se zajedničkog povlačenja kada je Pioli bio tamo i svakim danom je rastao: bio je pametno dete, a od kada je počeo da igra uvek je bio. blizu savršenstva Ovu godinu po mom mišljenju nije dobro počeo jer je igrao i za reprezentaciju i pati od malog umora, ali ostaje važan igrač i u ovoj Fiorentini mora uvek da igra – istakao je bivši igrač Crvene zvezde.

FOTO: Starsport

Takođe, dotakao se i Luke Jovića.

FOTO: Starsport

-On je zaista jak igrač i to će dokazati. U Firenci nije išlo kako je želeo, odlično je prošao u Nemačkoj, a onda se malo izgubio, ali sam bio siguran da su Firenca i Fiorentina pravo mesto za njega. , šteta što nije dobro ispalo. Ali on je i dalje odličan igrač – jasan je Tomović.

Podsetimo, Nenad Tomović je bio član Fiorentine u periodu od 2012. do 2017. godine gde je odigrao 171 utakmicu i postigao jedan pogodak. Sada je član kiparskog AEK-a. 

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter