0
U pripremi

FOTO: Starsport

JASNO JE ZA KOGA ĆE JOVETIĆ NAVIJATI U NEDELJU: ‘Može svašta da bude, fudbal je čudna igra!’

Objavljeno: 17.11.23 u 18:50

‘Možda se i Bugarima vrati za sve golove što su primili u sudijskoj nadoknadi.’

Nedelja je sudnji dan za nacionalne timove Srbije Crne Gore. ‘Orlovi’ od 15 časova na stadionu Dubočice Leskovcu dočekuju Bugarsku od 15 časova i bod ili pobeda vodi nas na dugo očekivano Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine održati u  Nemačkoj.

Sa druge strane izabranici Miodraga Radulovića u isto vreme igraju protiv Mađarske Budimpešti. Mađari su obezdedili učešće na evropskoj smotri, ali će sigurno imati motiv da pred svojim navijačima završe kvalifikacije pobedom, dok ‘Sokoli’ imaju izuzetnu motivaciju i sigurno će navijati za Bugare u nedelju, ali onda bi oni morali da ostvare pobedu nad teškim protivnikom.

Kapiten Crne Gore, Stevan Jovetić veruje u eventualni plasman i istakao je da može svašta da se dogodi jer je fudbal čudna igra.

-Nije nas remi Mađarske u Sofiji poremetio, odradili smo svoj deo posla i mislim da sa 11 bodova može da se kaže da smo ostvarili dobar rezultat do sada. Sada nam ostaje taj meč u Mađarskoj, kao i duel Srbije i Bugarske u kojem može svašta da bude. Srbima je i bod dovoljan, ali može svašta da se dogodi, jer je fudbal čudna igra. Možda se i Bugarima vrati za sve golove što su primili u sudijskoj nadoknadi – poručio je Jovetić.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter