0
Evroliga

FOTO: Twitter/@PartizanBC

PARTIZAN SKORO NIJE BIO VEĆI FAVORIT, SVE OSIM POBEDE JE ŠOK: Evo šta kladionice kažu o šansama crno-belih!

Objavljeno: 17.11.23 u 14:49

Partizan ima status nedvosmislenog favorita.

Alba iz Berlina je defakto zalutala u Evroligu ove sezone, iako tradicionalno je poznato da su iz sezone u sezoni jedna od najgorih ekipa, ove godine postavljaju nove granice nekvaliteta igre.

To su potvrdili u prošlom kolu, kada su u derbiju začelja pred svojim navijačima poraženi od Asvela, i tako „ponosno“ uzeli epitet najgore ekipe u takmičenju u dosadašnjem toku sezone, sa svega jednom pobedom.

Ipak, nastupi tima iz Berlina protiv srpskih timova su uvek kvalitetni, prošle godine su razbili Partizan u Nemačkoj, ali i Zvezdu u Beogradu, mada je poznato da su crvneo-beli glavna mušterija Albatrosa u elitnom evropskom takmičenju.

Ipak, crno-beli večeras imaju apsolutni epitet pobede nad Albom, jer su poraženi u prošlom kolu Bajerna, najlošijeg napada takmičenja primili preko 90 poena, i tako propustili priliku za brejk jednoj od ekipa iz donjeg dela tabele, a atmosfera je malo reći bila fantastična od strane Grobara.

Ipak, Željko Obradović i njegov tim večeras su favoriti kakvi skoro nisu bili, makar na papiru, jer u svim svetskim kladionicama kvote na crno-bele iznose ispod 1.20, što govori o šansama koje se daju rivalu.

Takođe beogradskom velikanu u prilog ide to da ekipe sa sličnim stilom igre kao njihovom, lagano u dosadašnjem delu sezone izlaze na kraj sa nemačkim predstavnikom, pa bi večeras trebalo da u Areni bude jedna rutinska pobeda, a sve osim toga bilo bi svojevrsno iznanađenje.

Kvaliteta Partizanu ne fali kako u rosteru, tako i u stručnom štabu, a deluje kao da je samo vreme potrebno da sve klikne i da ponovo gledamo crno-bele kao mašineriju sa početka 2023. godine kada im je malo ko mogao na crtu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter