0
Evroliga

FOTO: Starsport

PARTIZAN PRED PUNOM ARENOM TRAŽI BEG OD CRNE SERIJE: Crno-beli igraju veoma važan meč u Evroligi!

Objavljeno: 17.11.23 u 10:15

Nakon poraza od Bajerna u Minhenu, ekipa Partizana, predvođena trenerom Željkom Obradovićem, nema vremena za tugovanje.

Odmah su se okrenuli sledećem izazovu, a to je duel protiv Albe u devetom kolu Evrolige. Partizan ima sjajnu priliku da pred svojim navijačima ostvari četvrtu pobedu u takmičenju, s obzirom da je Alba poslednjeplasirani tim sa samo jednom pobedom u dosadašnjem delu sezone.

Utakmica će se odigrati u Štark areni u petak od 20:45, a crno-beli žele da se vrate na pobednički kolosek i zadrže podršku svojih navijača. Obradović naglašava važnost brze reakcije i fokusa na sledeći meč kako bi se prevazišli prethodni izazovi.

– Naspavali se par sati, seli u avion, došli i odradili trening. Jedini moguć: analiza prethodne utakmice i priprema za ovo što nas čeka – rekao je Obradović.

Činjenica da je Alba u prvih osam kola zabeležila samo jednu pobedu prikrila je povremena kvalitetna izdanja tima iz Berlina.

– Ozbiljna utakmica, bez obzira što je Alba na tabeli u toj poziciji u kojoj je, ali je mnoge utakmice izgubila u završnici. Imaju kvalitet, znaju da igraju i igraju specifičnu košarku. Isti je trener kao prošle godine. Imali smo to iskustvo u prvoj utakmici prošle godine smo odigrali veoma slabo, a ovde mnogo bolje u Beogradu, tako da se nadamo da ćemo reagovati i da ćemo odigrati utakmicu svih 40 minuta dobro – to je neophodno.

Standings provided by Sofascore
2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter