0
ATP

FOTO: Twitter/@CincyTennis

SPREMITE SE ZA NOVI TENISKI SPEKTAKL NOVAKA I KARLOSA: Poslastica za kraj godine! (FOTO)

Objavljeno: 17.11.23 u 17:25

Rivalstvo koje dobija na tradiciji.

Udobno se smestite i spremite se za novi okršaj Novaka Đokovića Karlosa Alkaraza koji se igra sutra od 14:30 na završnom turniru u Torinu. Ovo je njihov peti međusobni duel, a četvrti u ovoj godini, u ukupnom skoru je 2:2, dok je ove takmičarske sezone uspešniji Nole sa 2:1.

FOTO: Wimbledon @Wimbledon/ Twitter screenshot

Srpski as je prvi meč dobio na Rolan Garosu u polufinalu rezultatom 3:1, a Španac se revavnširao u finalu Vimbldona u jednom dramatičnon duelu gde je bilo 3:2 na kraju. Karlitos igra sjajno i bio je prvi na ATP listi sve do Sinsinatijuma gde je u maratonskom finalu poražen od Novaka sa 2:1. 

Svi mečevi ova dva giganta su spektakularni, tako da nas ni sutra neće ostaviti ravnodušnim, pošto oba asa igraju sa velikim motivom. Đoković je obezbedio prvo mesto do kraja godine, dok će Alkaraz hteti sigurno da dokaže da on to zaslužuje i uložiće 200% sebe u ovaj spektakularni meč.  

FOTO: Twitter/@CincyTennis

Jedno je sigurno, Karlitos jeste budućnost tenisa, ali je Novak neprikosnoven i igra na izuzetno velikom nivou, tako da će sutra biti žestok sudar.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter