0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Nenad Stefanovic during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and FMP Zeleznik at Stark Arena on December 19, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STEFANOVIĆ SVESTAN ŠTA GA OČEKUJE KRAJ MORAVE: ‘Borac je ozbiljna ekipa, vidi se pečat rada!’

Objavljeno: 17.11.23 u 19:30

 ‘Radujemo se utakmici.’

Košarkaši FMP-a gostuju u Čačku ekipi Borca sutra od 19 časova u okviru osmog kola AdmiralBet ABA lige. Trener tima iz  Železnika, Nenad Stefanović je pred ovaj sustret izneo svoja očekivanja i rekao da se apsolutno vidi pečat u radu trenera  Mijatovića.

-Rekao bih da je glavna razlika u ekipi Borca, način na koji je ekipa selektirana u odnosu na prethodne sezone. Apsolutno se vidi pečat i ideja trenera Mijatovića. Atletski ispunjavaju sve kriterijume za ovu ligu, rezultati su takvi, a iskreno sa prikazanim igrama su mogli da imaju i koju pobedu više. Na sve to što su imali dodatan kvalitet su dobili dolaskom Tasića. Imajući sve u vidu, očekuje nas izuzetno teška utakmica – naveo je.

Dodao je da voli da igra u Čačku.

– Što se nas tiče, ne smatram da smo odigrali jako dobru utakmicu sa Cedevitom. Moramo da imamo u vidu da smo do pobeda dolazili malim stvarima, pre svega iz odbrane i da je to recept kako možemo da pobeđujemo. Radujemo se utakmici, meni je lično uvek zadovoljstvo da igram u hali kraj Morave pred publikom koja poznaje košarku – istakao je Stefanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter