0
Fudbal

FOTO: Starsport

GUDELJ: ‘Rođendanska želja mi je plasman na Evropsko prvenstvo i ostvarenje sna mnogih generacija!’

Objavljeno: 17.11.23 u 17:59

‘Odavno u fudbalu nema lakih protivnika, mora u svaki meč da se uđe sto odsto.’

Reprezentativac Srbije i fudbaler Sevilje, Nemanja Gudelj govorio je za sajt Fudbalskog saveza i istakao da mu je rođendanska želja plasman na dugo očekivano Evropsko prvenstvo.

-Da, to je bila moja želja, da u nedelju pobedimo i ostvarimo san mnogih generacija. I odemo tamo gde nam je i mesto da budemo. Nismo obraćali mnogo pažnju na rezultate drugih utakmica, samo nam je važno da mi o sebi odlučujemo i toga smo svi svesni. Fokusirani smo da protiv Bugarske damo maksimum i plasiramo se na Evropsko prvenstvo – jasan je.

FOTO: FSS

Smatra  da u fudbalu nema lakih utakmica.

– Odavno u fudbalu nema lakih protivnika, mora u svaki meč da se uđe sto odsto, a znamo da su Bugari vratili u tim neke starije, iskusnije igrače. Bićemo skoncentrisani, fokusirani i nadam se najboljem epilogu – rekao je as tima iz Andaluzije.

Drago mu je što će stadion u Leskovcu biti pun.

-Drago nam je zbog toga što ćemo imati podršku, a želja je da se na kraju zajedno radujemo – naveo je Nemanja.

Ponosan je što protiv Belgije nosio kapitensku traku.

– Ogromna čast za mene, osetiš ponos, jer ponos je igrati za Srbiju, a još poneti kapitensku traku, posebna čast. Zaista sam presrećan zbog svega – poručio je.

Srbiji je u Belgiji nedostajala sreća.

-Jeste, nedostajalo je i malo sreće, ali ono što je važno čeka nas u nedelju. Bitno je da smo spremni za utakmicu i da smo svi, rekao bih u fulu, i da idemo na pobedu – zaključio je Gudelj.

Podsetimo, nacionalni tim Srbije igra u nedelju meć veka protiv Bugarske od 15 časova na stadionu Dubočice Leskovcu. ‘Orlovima’ je potreban bod kako bi se plasirali na Evropsko prvenstvo 2024. godine nakon više od dve decenije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter