0
Fudbal

Xherdan Shaqiri i Valon Behrami Srbija - Svajcarska, Serbia - Switzerland, Kaliningrad, Rusija 22.6.1018. Jun 22. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

JEDAN ROĐEN U SRBIJI, A SADA MORAJU DA ELIMINIŠU KOSOVO: Džaka i Šaćiri igraju protiv svojih za mesto na Evropskom prvenstvu!

Objavljeno: 17.11.23 u 15:23

Sudbina je ponekad igra jako čudne igrice.

Na stranu sve kontraverze sa Srbijom i fudbalskim savezom Kosova, sa pomenutim dvojcem i radovanjem protiv naše reprezentacije, sudbina je ponovo imala prilično zanimljiv plan. 

Naime Granit Džaka i Đerdan Šaćiri moraju da igraju protiv reprezentacije sa teritorije odakle su rodom za plasman na Evropsko prvenstvo, a ukoliko ih reprezentacija tzv. Kosova pobedi Švajcarci mogu prilično lako da se ne nađu na turniru naredne godine.

Iako su minimalne šanse, i Kosovo ima da igra za prolaz, pa bi u slučaju dve pobede i poklapanja nekih rezultata, teritorija Republike Srbije imala bi dva predstavnika na Evropskom prvenstvu, što bi bilo izuzezno zanimljivo nakon četvrt veka čekanja.

Bilo kako bilo, videćemo kako će izgledati partija pomenutog dvojca, a nema sumnje da će biti izuzetno zanimljivo.

Standings provided by Sofascore

 

 

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter