0
Evrokupovi
Nemanja Gudelj

FOTO: Starsport

GUDELJ I MLADENOVIĆ SPREMNI ZA BUGARE: „Mi kreiramo našu sudbinu, sve je na nama“

Objavljeno: 17.11.23 u 15:05

Rezultati drugih selekcija ništa ne menjaju

Reprezentacije Srbije Filip Mladenović i Nemanja Gudelj izjavili su da je sve na njima što se tiče plasmana na Evropsko prvenstvo.

Filip Mladenović izjavio je da rezultati drugih selekcija iz Podgorice i Sofije ništa ne menjaju.

„Sve je na nama što smo i očekivali na kraju ovih kvalifikacija. Da mi kreiramo našu sudbinu. Znamo šta nam je činiti i svakako da se nadamo najboljem epilogu“, izjavio je Mladenović.

Bugari sa novim selektorom igraju rasterećeno, nemaju šta da izgube.

„Stalno smo pričali, nema lakih utakmica, nema lakih protivnika, svi igraju. Ali opet ponavljam, sve je na nama, svesni smo svega, dobro radimo, spremamo se i jedva čekamo nedelju da ostvarimo ono što naš fudbal čeka četvrt veka. Mislim da ova generacija zaslužuje plasman na Evropsko prvenstvo“, istakao je Mladenović.

Gudelj dodaje da će njegova selekcija sigurno biti fokusirana i skoncetrisana.

„Odavno u fudbalu nema lakih protivnika, mora u svaki meč da se udje sto odsto, a znamo da su Bugari vratili u tim neke starije, iskusnije igrače. Drago nam je zbog toga što ćemo imati podršku, a želja je da se na kraju zajedno radujemo“, konstatovao je Gudelj i istakao da mu je velika čast što je protiv Belgije nosio kapitensku traku.

„Ogromna čast za mene, osetiš ponos, jer ponos je igrati za Srbiju, a još poneti kapitensku traku, posebna čast. Zaista sam presrećan zbog svega“, zaključio je Gudelj. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter