0
Lifestyle

FOTO: Hisense

CRNI PETAK I POBEDNIČKE AKCIJE SU IZA ĆOŠKA: Manje vlage i lakše sušenje veša i zdraviji vazduh uz Hisense aparate (FOTO)

Objavljeno: 17.11.23 u 15:24

Možda niste čuli, ali tradicionalni praznik kupovine, Crni petak, u kompaniji Hisense Srbija ove godine poznat je i kao Pobednička akcija – ceo mesec popusta i sniženja, tokom kojeg možete da kupite vrhunske uređaje po značajno povoljnijim cenama.

Pobedničku akciju, koju je uvela kompanija Hisense, iskoristite na Hisense Srbija sajtu, u Hisense / Gorenje Studio objektima širom Srbije, ali i kod prodajnih partnera, pa obiđite omiljeno prodajno mesto uživo ili onlajn i upoznajte se lično sa svakim od uređaja. Hisense Pobednička akcija obuhvata televizore, klima uređaje i odvlaživače vazduha, koji su u ovom trenutku posebno zanimljivi, a snižena je cena svih modela – D20HW, D16CW i D12HW.

Odvlaživač, kako mu i samo ime kaže, služi za sakupljanje i odvođenje viška vlage iz prostorije u kojoj radi, a kako je ovaj novembar upravo takav – kišan i vlažan – olakšaće vam svakodnevicu. Naravno, odvlaživač se ne koristi samo tokom kišnog perioda, moguće ga je uključiti kada god poželite i uživaćete u čistijem, prirodnijem i svežijem vazduhu kod kuće ili na poslu.

Prednosti modernih odvlaživača su njihova laka konstrukcija, mobilnost i pametne funkcije, koje su do sada bile rezervisane uglavnom za klima uređaje. Kupovinom odvlaživača pravite ulaganje na duge staze, a kao i uvek naš savet je da birate pouzdanog proizvođača, čiji uređaji su kvalitetni i dugotrajni.

Kompanija Hisense, poznata po kvalitetnim klima uređajima, već neko vreme poznata je i po odvlaživačima, koji se prodaju i kod nas. U ovom trenutku dostupna su tri modela iz dve serije po akcijskim cenama – od 19.990 do 17.990 RSD. Razlikuju se samo u pojedinim karakteristikama, pa ćemo se ovde zadržati na onim koji su zajedničke za većinu.

Pametniji i praktičniji

Hisense odvlaživačem lako upravljate sa bilo kog mesta kod kuće i u bilo koje doba dana preko telefona ili tableta zahvaljujući Wi-Fi kontroli. Koristite aplikaciju ConnectLife i postanite deo povezane Hisense porodice na svim važnim platformama – Apple, Google, Huawei i Amazon, na kojima je aplikacija dostupna.

Osim što uklanja vlagu iz vazduha, čineći da temperatura vazduha bude prijatnija, Hisense odvlaživač vazduha ima nisku potrošnju energije na maksimalnom režimu (270 vati) i kapacitet uklanjanja vode do 20 litara dnevno, a najbolje će funkcionisati u prostorijama do 30 metara kvadratnih.

Briga o zdravlju i garderobi

Ovakav uređaj može da ukloni čak i memljiv osećaj i vlagu iz podruma ili vešeraja i spreči nekoliko drugih “lepljivih situacija“, jer nivo vlažnosti iznad 60 odsto dovodi do stvaranja grinja, buđi i gljivica, izazivajući alergije ili druge zdravstvene probleme. Zato, Hisense odvlaživači automatski podešavaju nivo vlažnosti između 45 i 55 odsto, u zavisnosti od stvarne temperature u prostoriji, čini je prijatnom i istovremeno olakšava disanje.

Jedan od problema s kojim se svi zbog kiše i hladnijeg vremena suočavamo jeste i sušenje veša – opran veš se suši sporo i neravnomerno, što može da dovede do različitih neželjenih stvari. Kako bi to sprečio Hisense odvlaživač vazduha pomaže vam da osušite svoju odeću na efikasan i higijenski način uz funkciju sušenja. Jednostavno postavite uređaj u prostoriju u kojoj sušite veš, zatim izaberite funkciju sušenja, a ventilator velike brzine će pomoći da sve brzo osušite. Odeća će biti mekana, a ne kruta i presušena kao kad se suši nad direktnim izvorom toplote.

Još korisnih opcija odvlaživača

Sa bukom nižom od 38 decibela, odvlaživač pruža tiho okruženje i neće vas iritirati tokom spavanja, pa ga možete doneti i u spavaću sobu, a veoma je pogodan i za rad u kancelariji. Takođe, možete da birate između režima velike ili male brzine, odnosno od količine vlage u prostoriji.

Pametan, kakav jeste, odvlaživač će prestati da radi kad se kanister napuni vodom. Kapacitet kanistera je do nekoliko litra (u zavisnosti od modela), a svetlosni signal će vas obavestiti kada je pun. Ipak, možete sebi da uštedite vreme koje biste potrošili pražnjenjem kanistera, inovativnim automatskim odvodom, tako što ćete povezati crevo promera 20 milimetara sa odvlaživača na neki od kućnih odvoda.

Kako bi se obezbedila zaštita od znatiželjnih dečijih prstića i malih istraživača dodata je i opcija zaključavanja, koja sprečava pritiskanje kontrola kao i isključivanje odvlaživača. Samo pet sekundi držite taster za uključivanje / isključivanje i bićete bezbedni, a klinci neće moći da urade ništa s uređajem, dok ga opet ne otključate na isti način.

Na kraju, ne manje važno, spomenućemo i lako prenošenje i rukovanje – četiri točkića koja se kreću u svih 360 stepeni omogućavaju lak transport i jednostavnu prenosivost. Ručke sa obe strane odvlaživača će vam, takođe, biti od pomoći da ga lakše prenesete do prostorija koje nisu u okviru istog stana ili kuće.

Sve odvlaživače u ponudi pogledajte na sajtu kompanije, gde možete da otkrijete i ostale detalje o Hisense Pobedničkoj akciji, koja traje sve do kraja meseca!

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter