0
Fudbal

FOTO: YouTube/Screenshot

BIVŠI FUDBALER INTERA I MILANA ISPRIČAO ANEGDOTU O KAPELU: Dotakao se jedne situacije sa Berluskonijem!

Objavljeno: 17.11.23 u 22:05

‘Većinu svojih utakmica igrao sam pijan’.

Legendarni italijanski fudbaler koji je igrao za oba milanska giganta, Frančesko Koko je u intervjuu za italijanske medije govorio o svojoj karijerI. Takođe, dotakao se i nekadašnjeg trenera ‘Rosonera’, Fabija Kapela, ali i predsednika sedmostrukog prvaka Evrope, Silvija Berluskonija.

-Većinu svojih najboljih igara igrao sam bez spavanja prethodnog dana jer sam bio napolju sa prijateljima na žurki i piću – započeo je.

Potom se prisetio jedne anegdote o Kapelu.

-Voleli smo se i mrzeli smo se. Jednog dana me je odveo u stranu i rekao mi pravo u oči: „Ako postaneš profesionalac, odseću mi jaja“. Onda me je godinu dana kasnije stavio u prvi tim i učinio da postanem profesionalni fudbaler. Uradio je to da me motiviše – priseća se on.

Jedan od najboljih mečeva je odigrao pijan u Ligi šampiona protiv Barselone.

-Imao sam potpuno poverenje u svoje fudbalske i fizičke veštine u svakodnevnom životu. To me je navelo na pomisao da imam pravo da ne budem uvek profesionalan. Dva dana pre meča protiv Barselone gde sam takođe postigao gol, sećam se da sam izašao do 7, otišao kući, zgrabio torbu, oprao zube i otišao u Španiju. I dalje sam bio pijan. Ipak, mogu da vam garantujem da sam tada odigrao jedan od najboljih mečeva u mojoj karijeri – naveo je Italijan.
 
Potom je ispirčao jednu smešnu situacija sa Berluskonijem.
 
-Uvek sam imao dugu kosu i uvek me je ljutila zbog toga. Onda je jednog dana sam Berluskoni došao da mi ošiša šiške. Danas fudbaleri stižu sa svojim torbama na „trening, ranije je to bilo nešto što nije bilo dozvoljeno. Ako si to uradio, etiketirali su te kao buntovnika – istakao je Koko.
 
1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter