0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

‘ZMAJEVI’ DOBILI POJAČANJE IZ SAUDIJSKE ARABIJE: Savić pojačao svoj tim!

Objavljeno: 16.11.23 u 14:20

Odličan posao.

Stručni štab Marka Savića čine najtalentovanji treneri u zemlji, čak četvorica poseduju PROFI licence, a od nedavno je deo tima i  Jaser Al-Harbi. Četrdesetjednogodišnji stručnjak iz Saudijske Arabije na Krov je stigao posle boravka u GrčkojŠpaniji, kao i angažmana u nekoliko klubova u domovini, dok ima i iskustvo rada u Sjedinjenim Američkim Državama.

Perspektivni trener izneo je svoje impresije po dolasku u beogradski klub. 

-Pre svega želim da se zahvalim FK Voždovac na ukazanoj prilici, na čelu sa predsednikom, direktorom i glavnim trenerom. Takođe, želeo bih da se zahvalim Federaciji Saudijske Arabije za svu njihovu podršku – započeo je  Al-Harbi.

-Od prvog dana se osećam srećno, svi su me lepo prihvatili i siguran sam da to odražava kulturu srpskog naroda. Sviđa mi se timska filozofija i način na koji se primenjuje u utakmicama. Siguran sam da će ekipa na kraju sezone ostvariti svoje ciljeve i nadam se da ću doprineti dobrim rezultatima – istakao je.

Al-Harbi biće deo stručnog štaba Voždovca do kraja sezone.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter